Produsele vîndute de Davisound S.R.L. sunt noi,în ambalaje originale,cu excepția celor ex-demo și uzate.
Nu se acordă garanție pentru produse consumabile:cabluri,mufe,stative,pene,fețe de tobă și alte produse asemanatoare.
Nu se acordă garanție chiar dacă in dreptul produselor se specifică termenul de garanție:
Microfoanele descentrate datorita șocurilor (scăpare din mână),cutiile de rezonanță ale instrumentelor, crăpate in urma loviturilor,bobine,cabluri,cinele, corzi, pene,părțile mobile ale difuzoarelor,lichidele de orice fel,becurile,fețele de tobă,corzile de chitară,
sau orice tip de consumabil.Nu se beneficiază de garanție în cazul folosirii pieselor de schimb necorespunzătoare produsului.
Produsele trebuie să fie însoțite de factura fiscală în original și certificatul de garanție. Lipsa acestor documente invalidează garanția produselor!
Ambalajul original este obligatoriu și clientul își asumă posibilele daune rezultate in timpul transportului tur-retur a mărfurilor, datorate ambalării necorespunzatoare..
Nu se beneficiază de garanție în cazul in care se constată că echipamentele prezentate in service prezintă defecțiuni provocate de supra sarcină electrică, acestea fiind remediate doar contra cost. Microfoanele arse datorita alimentării necorespunzatoare cu funcția +48 V nu beneficiază de garanție!
Nu se beneficiază de garanție în cazul încercării de reparare sau modificare a echipamentelor in unități neautorizate,totodată echipamentelor cu defecțiuni provocate de praf sau impuritați,utilizarea neadecvată a produselor(apăsarea nedelicată a butoanelor,lovirea lor sau a întregului produs.